Elke woning wint aan karakter en sfeer als er natuurlijke materialen worden toegepast. Hout, en dan met name eikenhout, is daarbij een fantastische keuze. Ga maar na: eikenhout is sterk, heeft een fraaie natuurlijke ‘tekening’, een warme uitstraling en is daarnaast ook nog eens duurzaam.

Het eikenhout dat wij gebruiken voor de balkenhouten parketdeuren beschikt over de nodige ervaring. Van monumentale eikenboom naar sterke eikenhouten balken, bedoeld voor dragende delen in gebouwen. Eicq geeft dit hout, wat overbleef na de sloop van deze gebouwen (en eigenlijk vernietigd zou worden), een derde leven waar het recht op heeft. Wij maken van dit monumentale en fraai doorleefde eikenhout, met ambachtelijke aandacht, perfecte en zeer degelijke binnendeuren.

Eicq parketdeuren balkenhout bieden u de mogelijkheid om uw binnendeuren volledig zelf te ontwerpen! Nerfrichting (horizontaal of verticaal, of een combinatie), gelijke- of ongelijke stroken en de vorm van het optionele groefprofiel (⨆, ⋁ of ⋃). Wilt u glas in uw deur? U kunt kiezen uit transparant- of mat glas en diverse glaskaders (hout, retro of staal). 

Eicq parketdeuren zijn leverbaar in alle voorkomende standaardmaten of maatwerk. Ook kunt u kiezen voor een glad oppervlak, geborsteld of lintgezaagd en diverse meubelafwerkingsmogelijkheden als vernissen, ceruseren, beitsen of oliën om uw deuren een speciaal karakter te geven. Daag ons uit en laat onze vakmensen u verrassen met uw zelf ontworpen unieke binnendeur waarop u terecht trots mag zijn.

Als u op zoek bent naar een manier om uw woning een monumentale uitstraling te geven, dan zijn binnendeuren van Eicq meer dan het overwegen waard!

Sorteer op
 • Eicq parketdeur balkenhout
  Eicq parketdeur balkenhout

  Luxe eikenhouten binnendeur
  - volspaanvulling met een eiken toplaag
  - toplaag van authentiek eiken balkenhout
  - leverbaar in diverse standaardmaten en in maatwerk
  - stompe uitvoering (opdek op aanvraag)
  - garantie 10 jaa

  € 765,00

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel