Elke woning wint aan karakter en sfeer als er natuurlijke materialen worden toegepast. Hout, en dan met name eikenhout, is daarbij een fantastische keuze. Ga maar na: eikenhout is sterk, heeft een fraaie natuurlijke ‘tekening’, een warme uitstraling en is daarnaast ook nog eens duurzaam. Eicq selecteert alleen het mooiste Europese eikenhout en maakt hier, met ambachtelijke aandacht, perfecte en zeer degelijke binnendeuren van.

Eicq parketdeuren bieden u de mogelijkheid om uw binnendeuren volledig zelf te ontwerpen! Nerfrichting (horizontaal of verticaal, of een combinatie), gelijke- of ongelijke stroken, de fineerkwaliteit (Extra Rustiek, Rustiek, Bis of 1ste Keus) en de vorm van het optionele groefprofiel ( of ). Wilt u glas in uw deur? U kunt kiezen uit transparant- of mat glas en diverse glaskaders (hout, retro of staal).

Eicq parketdeuren zijn leverbaar in alle voorkomende standaardmaten of maatwerk. Ook kunt u kiezen voor een glad oppervlak, geborsteld of lintgezaagd en diverse meubelafwerkingsmogelijkheden als vernissen, ceruseren, beitsen of oliën om uw deuren een speciaal karakter te geven. Daag ons uit en laat onze vakmensen u verrassen met uw zelf ontworpen unieke binnendeur waarop u terecht trots mag zijn..

Als u op zoek bent naar een manier om uzelf (nog) trotser op uw woning te laten zijn, dan zijn binnendeuren van Eicq meer dan het overwegen waard!

Sorteer op
 • Eicq parketdeur rustiek ongelijke stroken
  Eicq parketdeur rustiek ongelijke stroken

  Luxe eikenhouten binnendeur
  - volspaanvulling met een eerste keus eiken toplaag
  - verticale stroken in een ongelijke verdeling
  - leverbaar in diverse standaardmaten en in maatwerk
  - stompe uitvoering (opdek op aanvraag)
  - garantie…

  € 829,00

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel