Sorteer op
per pagina
 • Cando binnendeur industrial Albury
  Cando binnendeur industrial Albury

  CanDo Industrial Albury heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur heeft een vlak paneel en is zwart voorbehandeld (RAL 9011).

  Speciaal deurbeslagDeze industriële deuren met smalle…

  € 372,50
 • -19%

  Cando binnendeur industrial Bradford met blank glas
  Cando binnendeur industrial Bradford met blank glas

  CanDo Industrial Bradford heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur heeft gemonteerd blank glas met een 4-ruits roedeverdeling, en wordt zwart voorbehandeld (RAL 9011) geleverd.

  € 485,00 € 395,00
 • Cando binnendeur industrial Bradford met mat glas
  Cando binnendeur industrial Bradford met mat glas

  LET OP !!! Deze deur kan niet geannuleerd, geretourneerd of geruild worden.

  CanDo Industrial Bradford heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur heeft gemonteerd mat glas met een…

  € 519,00
 • Cando binnendeur industrial Bradford met rook glas
  Cando binnendeur industrial Bradford met rook glas

  Cando Industrial deuren kunnen NIET geannuleerd of geretourneerd worden. Alle deuren van Cando Industrial zitten in de grondverf en moeten nog afgelakt worden.

  De CanDo Industrial Bradford heeft een minimalistisch design met zeer…

  € 475,00
 • Cando binnendeur industrial Burnley met blank glas
  Cando binnendeur industrial Burnley met blank glas

  CanDo Industrial Burnley blank glas heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur leveren we met gemonteerd blank glas en zwart voorbehandeld (RAL 9011).

  Speciaal deurbeslagDeze…

  € 429,00
 • Cando binnendeur industrial Burnley met mat glas
  Cando binnendeur industrial Burnley met mat glas

  CanDo Industrial Burnley mat glas heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur leveren we met gemonteerd mat glas en zwart voorbehandeld (RAL 9011).

  Speciaal deurbeslagDeze…

  € 522,00
 • Cando binnendeur industrial Burnley met rook glas
  Cando binnendeur industrial Burnley met rook glas

  Cando Industrial deuren kunnen NIET geannuleerd of geretourneerd worden. Alle deuren van Cando Industrial zitten in de grondverf en moeten nog afgelakt worden.

  De CanDo Industrial Burnley heeft een minimalistisch design met zeer…

  € 475,00
 • Cando binnendeur industrial Carno met blank glas
  Cando binnendeur industrial Carno met blank glas

  LET OP !!! Deze deur kan niet geannuleerd, geretourneerd of geruild worden.

  CanDo Industrial Carno heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur heeft gemonteerd blank glas met een…

  € 450,00
 • Cando binnendeur industrial Carno met mat glas
  Cando binnendeur industrial Carno met mat glas

  LET OP !!! Deze deur kan niet geannuleerd, geretourneerd of geruild worden.

  CanDo Industrial Carno heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur heeft gemonteerd mat glas met een…

  € 522,00
 • Cando binnendeur industrial Carno met rook glas
  Cando binnendeur industrial Carno met rook glas

  Cando Industrial deuren kunnen NIET geannuleerd of geretourneerd worden. Alle deuren van Cando Industrial zitten in de grondverf en moeten nog afgelakt worden.

  De CanDo Industrial Carno heeft een minimalistisch design met zeer…

  € 475,00
 • Cando binnendeur industrial Doncaster met blank glas
  Cando binnendeur industrial Doncaster met blank glas

  CanDo Industrial Doncaster heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur heeft gemonteerd blank glas met een symmetrisch kruis roedeverdeling, en wordt zwart voorbehandeld (RAL 9011)…

  € 450,00
 • Cando binnendeur industrial Doncaster met mat glas
  Cando binnendeur industrial Doncaster met mat glas

  CanDo Industrial Doncaster heeft een minimalistisch design met stijlen en dorpels van 65 mm. Deze moderne binnendeur heeft gemonteerd mat glas met een 4-ruits roedeverdeling, en wordt zwart voorbehandeld (RAL 9011)…

  € 522,00
Sorteer op
per pagina

CanDo Industrial

In de serie CanDo Industrial vindt u een bijzonder mooie collectie van industriële binnendeuren en bijbehorend deurbeslag. De industriële woonstijl staat bekend om het gebruik van robuust materiaal, en heeft een krachtige uitstraling. Materialen die veel worden gebruikt zijn (giet)ijzer, leer, steen en natuurlijk hout. Om een passende deur te vinden bij deze karakteristieke woonstijl, heeft CanDo daarom prachtige industriële deuren voor binnen ontwikkeld. U ziet al in één oogopslag dat deze deuren ontzettend goed passen binnen industriële interieurs.

De binnendeuren in de serie CanDo Industrial zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is er een binnendeur verkrijgbaar die voorzien is van glas, maar kunt u ook kiezen uit industriële binnendeuren van CanDo die van hout en staal zijn gemaakt. Bij Deurenexpress bent u bovendien altijd verzekerd van scherpe prijzen, dus bestel vandaag nog uw nieuwe Industrial binnendeur van CanDo!

Industriële binnendeuren van CanDo kopen bij Deurenexpress

Nieuwe industriële binnendeuren van CanDo kopen bij Deurenexpress, is aan te raden om een aantal redenen. In de eerste plaats heeft u volop keuze uit verschillende uitvoeringen van deze prachtige deuren, zodat u voor vrijwel iedere woning en kantoor een geschikte deur kunt vinden. Of u nu kiest voor een deur die voorzien is van glas of juist niet, ze zijn altijd van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een perfecte en betrouwbare afsluiting van een ruimte binnenshuis.

Overigens hebben wij in ons assortiment ook deurbeslag verkrijgbaar van CanDo Industrial. Net als de deuren uit deze reeks, is dit deurbeslag uitgevoerd in deze fraaie interieurstijl. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om andere deuren te voorzien van deze handgrepen en scharnieren, zodat u meer eenheid in een ruimte creëert.

CanDo Industrial deuren: ook op maat gemaakt

Bij ons vindt u ook CanDo Industrial deuren die op maat gemaakt worden. Dat is een groot voordeel wanneer u een deurkozijn heeft dat afwijkt van de standaardmaten, doordat deze bijvoorbeeld te smal of te breed is. In overleg met u gaan wij dan aan de slag in onze eigen werkplaats, om de Industrial binnendeuren van CanDo zo aan te passen, dat ze naadloos in het kozijn passen. Zo zorgen wij bij Deurenexpress vrijwel altijd voor een passende oplossing. Naast het op maat maken van deze deuren, profiteert u bij ons ook altijd van vaste lage prijzen. En wanneer u deze of andere industriële binnendeuren van CanDo uit ons assortiment koopt, staan wij ook garant voor een snelle levering bij u thuis of op kantoor! 

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel