CanDo traprenovatie

Met CanDo traprenovatie wordt het gemakkelijk én voordelig om zelf uw oude trap weer compleet te vernieuwen. Bij het renoveren van een trap heeft u het grote voordeel dat u de gehele trap moet vervangen, maar in de meeste gevallen een deel van de oude trap vervangt met nieuwe onderdelen. Dit kan gaan om de traptreden, trapprofielen, trapplaten of stootborden. Wanneer u deze klus zelf uitvoert, zorgen wij ervoor dat u alle onderdelen die u nodig heeft, thuis in de gewenste maat bezorgd krijgt. Vervolgens kunt u direct aan de slag met het renoveren van de trap, of een professional inhuren die met de CanDo traponderdelen de renovatie uitvoert. 


Deurenexpress biedt in ieder geval talloze mogelijkheden voor de perfecte renovatie, met een groot aanbod aan verschillende traponderdelen van CanDo. Een renovatie wordt dan niet alleen eenvoudig uit te voeren, u bespaart ook nog eens op hoge kosten in vergelijking met het plaatsen van een compleet nieuwe trap. Bij het vernieuwen van een bestaande trap met afwijkende maten, kunnen we bovendien alle onderdelen voor u op maat zagen!

Zelf een trap renoveren

Wilt u zelf een trap renoveren, dan bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de oude traptreden vervangen door nieuwe treden. Daar kunt u verschillende materialen voor kiezen. Zo hebben wij nieuwe traptreden van CanDo, gemaakt van laminaat, eikenhout of vinyl. Deze kunt u in de gewenste maat bestellen, en vervolgens plaatsen op de plek waar de oude traptreden zich bevonden. Het is belangrijk dat u dan zorgt voor een goede voorbereiding. Zo moet u bijvoorbeeld eerst de oude lijmresten en het stof verwijderen zodat er bij het renoveren van de trap, een geschikte ondergrond ontstaat.

Hoewel een gehele traprenovatie ingewikkeld kan klinken, is het toch een stuk eenvoudiger dan u denkt. Wanneer u nog niet zeker weet hoe u de nieuwe trap vorm wilt geven, kunt u in onze online configurator alle mogelijkheden bekijken. En in onze instructiefilms, wordt u stap voor stap uitgelegd, hoe u het beste te werk kunt gaan bij het renoveren van een trap. Bovendien hebben wij een online tool waarmee u alle maten kunt invoeren van de onderdelen die u nodig heeft, zodat wij vervolgens alles op maat gezaagd bij u afleveren!

Lage kosten met CanDo traprenovatie

De kosten van een traprenovatie met de opties van CanDo liggen bij Deurenexpress altijd laag. Doordat wij officieel dealer zijn van deze fabrikant, bieden we altijd vaste lage prijzen. Een ander groot voordeel is dat wij beschikken over een eigen werkplaats, en bij afwijkende maten van uw trap, maatwerk kunnen leveren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten van een traprenovatie met de mogelijkheden die CanDo biedt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0512-301275 of door een e-mail te sturen naar info@deurenexpress.com, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing!

 

 

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel