Sorteer op
per pagina
 • Storemax Schuifdeurpakket zwart tbv 1 deur rollend R-60
  Storemax Schuifdeurpakket zwart tbv 1 deur rollend R-60

  Met type R-60 van StoreMax kun je kamerhoge deuren maken met strak vormgegeven zwarte aluminium omlijsting en hoogwaardige wielen. Deze deuren passen bij uitstek voor een inbouwkast of je zelf gemaakte kledingkast.

  € 78,99
 • Storemax rail zwart 180cm tbv R40
  Storemax rail zwart 180cm tbv R40

  Boven- en onderrail voor het maken van je rollende schuifdeuren. Deze rail van StoreMax combineer je met StoreMax deursets R-40 of R-60. Met een lengte van 180cm is deze rail geschikt voor 2 deuren.

  € 48,80
 • Storemax rail zwart 240cm tbv R40
  Storemax rail zwart 240cm tbv R40

  Boven- en onderrail voor het maken van je rollende schuifdeuren. Deze rail van StoreMax combineer je met StoreMax deursets R-40 of R-60. Met een lengte van 240cm is deze rail geschikt voor 3 deuren.

  € 61,75
 • Storemax rail alu zwart 360cm R40
  Storemax rail alu zwart 360cm R40

  StoreMax basic railset R-40 in de kleur zwart t.b.v wielset R-40 en het schuifdeurpakket R-60. Voor het creëren van een bodemrollende schuifdeurkast. Van vloer tot plafond en van muur tot muur. Voordelen van dit systeem

  € 89,95
 • StoreMax rail t.b.v. R40 metaal wit 180
  StoreMax rail t.b.v. R40 metaal wit 180

  Met de StoreMax rail t.b.v. R40 metaal wit 180x8,1x4,1 cm creëer je in een handomdraai jouw eigen bodemrollende schuifdeurkast. De rail is op uiteenlopende oppervlakken te bevestigen: van vloer tot plafond en van muur tot muur.

  € 44,50
 • StoreMax rail t.b.v. R40 metaal wit 240
  StoreMax rail t.b.v. R40 metaal wit 240

  Met de StoreMax rail t.b.v. R40 metaal wit 240x8,1x4,1 cm creëer je in een handomdraai jouw eigen bodemrollende schuifdeurkast. De rail is op uiteenlopende oppervlakken te bevestigen: van vloer tot plafond en van muur tot muur.

  € 56,99
 • StoreMax rail t.b.v. R40 metaal wit 360
 • StoreMax schuifdeur pakket t.b.v. R60 metaal aluminium
  StoreMax schuifdeur pakket t.b.v. R60 metaal aluminium

  Haal al je benodigdheden in huis om je eigen schuifwand te maken met de StoreMax schuifdeur pakket t.b.v. R60 metaal zilver. De kit bestaat uit een stevige aluminium omlijsting met een strakke vormgeving en hoogwaardige wielen.

  € 69,99
 • StoreMax schuifdeur pakket t.b.v. R60 metaal aluminium 125 cm
  StoreMax schuifdeur pakket t.b.v. R60 metaal aluminium 125 cm

  Haal al je benodigdheden in huis om je eigen schuifwand te maken met de StoreMax schuifdeur pakket t.b.v. R60 metaal zilver. De kit bestaat uit een stevige aluminium omlijsting met een strakke vormgeving en hoogwaardige wielen.

  € 44,95
 • StoreMax rail t.b.v. R40 metaal alumiunium 180
  StoreMax rail t.b.v. R40 metaal alumiunium 180

  Creëer snel en eenvoudig je eigen bodemrollende schuifkast met de StoreMax rail t.b.v. R40 metaal zilver 180x8,1x4,1 cm. Een schuifkast die je in iedere gewenste maat kunt maken.

  € 45,99
 • StoreMax rail t.b.v. R40 metaal alumiunium 240
  StoreMax rail t.b.v. R40 metaal alumiunium 240

  Creëer snel en eenvoudig je eigen bodemrollende schuifkast met de StoreMax rail t.b.v. R40 metaal zilver 240x8,1x4,1 cm. Een schuifkast die je in iedere gewenste maat kunt maken.

  € 56,99
 • StoreMax rail t.b.v. R40 metaal aluminium 360
  StoreMax rail t.b.v. R40 metaal aluminium 360

  Met de SM Rail 360cm Alu tbv R40 creëert u in een mum van tijd uw eigen bodemrollende schuifdeurkast. Een schuifkast die u op iedere gewenste maat kunt maken. De aluminiumkleurige rail is op uiteenlopende oppervlakken te plaatsen:

  € 79,99
Sorteer op
per pagina

Storemax schuifdeur

Met een Storemax schuifdeur heeft u een slimme en fraaie oplossing voor het plaatsen van deuren die niet in of tegen een deurkozijn worden bevestigd, maar aan een rails hangen en open en dichtschuiven. Het gebruik van schuifdeuren is erg populair, want het ziet er in de eerste plaats strak en netjes uit. Daarnaast is het een veelgebruikte manier om bij krappe ruimtes geen last te hebben van openslaande deuren die de bewegingsvrijheid beperken. Met een deur die schuift, heeft u namelijk geen last van het naar voren of achter moeten stappen in bijvoorbeeld een smalle gang. 

Schuifdeuren zijn vaak hangend, maar er zijn ook varianten die open en dichtschuiven door middel van een rails op de vloer (de rollende schuifdeur) of een combinatie van hangen aan en rollen op rails. Zeker bij zware deuren is dit een verstandige keuze. Deurenexpress heeft met de Storemax schuifdeur in ieder geval een betaalbare en degelijke uitkomst, voor wanneer u op zoek bent naar deze rollende en schuivende binnendeuren

De Storemax r40 hangende schuifdeur en andere varianten

De bekende Storemax r40 schuifdeur is ook zowel als hangende als, als rollende variant te plaatsen. U heeft zelf de keuze om te kiezen uit de manier waarop de deur bevestigd wordt. Zo is er bijvoorbeeld een Storemax hangende schuifdeur pakket. Deze is ideaal voor wanneer u met één aankoop, alle noodzakelijke onderdelen voor het schuifdeursysteem wilt bestellen. Het monteren van de hangende schuifdeur van het type r40, is vervolgens een makkelijke klus. Overigens kunt u ook nog andere uitvoeringen van de Storemax hangende schuifdeur bij Deurenexpress aanschaffen, zoals de r60, en deze als rollende schuifdeur gebruiken. De afmetingen van de rail die passend zijn bij de r40 schuifdeur, variëren van 180 mm tot 360 mm. De Storemax rail is zowel zwart als wit verkrijgbaar bij ons.

Een Storemax wielset, losse rails en overige accessoires

Heeft u al een deur in huis die u wilt gebruiken als schuifdeur? Met een Storemax wielset, losse rails en andere accessoires en toebehoren bent u snel klaar met het omtoveren van een bestaande deur tot een prachtige deur die open en dicht kan schuiven. Het is allereerst wel van belang dat u kiest of u een hangende of een rollende schuifdeur wilt maken. Hiervoor zijn er namelijk verschillende onderdelen aan te schaffen. Ook wat maatvorming betreft, wordt aangeraden om de maten van de deur goed op te meten en een passend formaat van de rails die gebruikt worden bij een wielset van Storemax te bestellen.

Voordelige Storemax schuifdeuren kopen bij Deurenexpress

Bij ons zit u goed voor het kopen van Storemax schuifdeuren! Allereerst hebben we een zeer groot assortiment met talloze opties voor het voordelig aanschaffen van losse toebehoren als complete schuifdeursystemen. Daarbij bieden we veel voordelen, zoals het op maat maken van deuren, zodat u niet zelf aan de slag hoeft te gaan met zagen. Dit geldt overigens ook voor al onze buitendeuren die u bij ons kunt bestellen. Bekijk daarom voor al uw Storemax schuifdeuren het assortiment van Deurenexpress en bestel vandaag nog voordelig online!

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel