Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Hamstra horren

De bekende Hamstra horren zijn uitstekende middelen die voor ramen worden geplaatst, met een belangrijke functie, die zeker in de zomermaanden van pas komt. Vervelende steekvliegen, wespen en muggen worden door gebruik te maken van horren, buiten een woning of kantoor gehouden. U kunt tegelijkertijd wel een ruimte ventileren, zodat er ‘s avonds en ‘s nachts koele lucht naar binnen kan komen. Horren worden daarom ook wel muggengordijnen of muggenwering genoemd. Maar ook in koudere maanden komt deze raambekleding van gaas goed van pas. Vuil en grotere stofdeeltjes worden namelijk net zo eenvoudig buitenshuis gehouden. Hamstra horren staan bekend als kwalitatief zeer goed en zijn bovendien betaalbaar.

De voordelen van Hamstra horren

Er zijn veel voordelen bij Hamstra horren. Ze zijn ze inzetbaar voor vrijwel alle soorten ramen. Van schuifraam en uitzetraam tot draairaam en draai-kiepraam, u plaatst ze eenvoudig en snel met een perfect resultaat. Er zijn verschillende soorten horren van deze fabrikant verkrijgbaar bij Deurenexpress, zowel in standaardmaten als in maten die afwijken. Er zijn vaste horren, inzethorren, rolhorren, plisséhorren en inzetrolhorren, en in alle gevallen zijn ze van de hoogste kwaliteit. Zo is er altijd een oplossing om ongedierte en vuil buiten uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte binnenshuis te houden. Door al deze voordelen zijn Hamstra horren dan ook bijzonder populair.

Het gaas van de Hamstra horren inmeten en vervangen

Het is natuurlijk belangrijk dat de horren van Hamstra de juiste afmetingen hebben en zodoende zorgen voor een naadloze afsluiting van het raam waar u ze plaatst. Voordat u oude horren gaat vervangen, is het inmeten daarom ook belangrijk, zodat u zeker weet dat de maatvorming correct is. U wilt voorkomen dat u na het plaatsen van een nieuwe hor erachter komt dat er nog een kiertje overblijft, zodat er alsnog kleine muggen naar binnen kunnen komen. Voordat u ze gaat vervangen, moet u de horren goed inmeten en de nieuwe varianten van Hamstra bestellen.

Nieuwe Hamstra horren voordelig kopen bij Deurenexpress

Wilt u nieuwe Hamstra horren kopen? Dan doet u dat altijd voordelig bij Deurenexpress! Niet alleen vindt u in ons online assortiment een hor voor vrijwel ieder type raam, ook wat afmetingen betreft bieden wij altijd een passende oplossing. Wanneer u één van de producten van deze fabrikant bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft. En verder hebben we een groot aanbod met alle belangrijke toebehoren en accessoires die gebruikt kunnen worden bij het plaatsen van de Hamstra horren, zoals diverse profielen en horrengaas op rol. 

Hamstra horren op maat bestellen

Wilt u de Hamstra horren op maat bestellen? Net als bij onze binnendeuren, is het in veel gevallen mogelijk om maatwerk te leveren. Het kan namelijk voor komen dat u een raam heeft waar u een hor in wilt plaatsen, dat afwijkt van de standaard maten. In dat geval denken we graag met u mee met het leveren van horren op maat. Overigens bieden wij ook een praktische oplossing voor wanneer u zelf handig bent, met onze losse profielen die u op je juiste maat zaagt en voorziet van gaas dat u per rol kunt bestellen.

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel