Sorteer op
 • ACTIE !!

  Cando  tuindeur ML 480
  Cando tuindeur ML 480

  Massief hardhout
  Groen voorgegrond
  Maximaal 10 cm in te korten aan de onderzijde (alleen bij hoogte = 211,5 cm)
  Afwateringsdorpel optioneel leverbaar, deze zorgt ervoor dat het water niet op de deur blijft liggen.

  € 375,00 € 279,00
 • Cando tuindeur ML 465 recht
  Cando tuindeur ML 465 recht

  38 mm dik
  Wordt onbehandeld geleverd
  Is uitermate geschikt om transparant of dekkend af te lakken
  Geen slotgat mogelijk
  Max. 10 cm in te korten bij een afmeting van 211,5 cm
  Maximaal 2,5 cm per zijkant te versmallen

  € 105,00
 • Cando tuindeur ML 470 rond
  Cando tuindeur ML 470 rond

  Eigenschappen van de ML470 rond:

  38 mm dik
  Wordt onbehandeld geleverd
  Is uitermate geschikt om transparant of dekkend af te lakken
  Geen slotgat mogelijk
  Max. 10 cm in te korten bij een afmeting van 211,5 cm

  € 110,00
 • CanDo buitendeurkozijn hardhout 67x 114 231 cm
  CanDo buitendeurkozijn hardhout 67x 114 231 cm

  Hardhouten buitendeurkozijn 231 deur 67x114 stomp gegrond FSC mixed

  € 179,95

CanDo tuindeuren

Onze CanDo tuindeuren zijn bijzondere mooie deuren die geplaatst kunnen worden in de tuin of een andere ruimte buitenshuis. Deze buitendeuren zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de buitenlucht, en kunnen dan ook tegen een stootje. Ook zijn ze uitstekend bestand tegen weersinvloeden, zodat zowel in een hete zomer als koude winter, moeiteloos een ruimte zoals tuin of binnenplaats kunnen afsluiten.

U vindt ze in het online assortiment van Deurenexpress in diverse uitvoeringen, waarbij u onder andere de keuze heeft uit naar binnen- en naar buitendraaiende tuindeuren van CanDo. Hierbij kunt u uiteraard ook bepalen welke draairichting de tuindeur moet hebben (linksom of rechtsom) en kunt u ook aangeven waar het slotgat geplaatst moet worden. Ook wat afwerking betreft, is er volop keuze: zo zijn er ongegronde en gegronde CanDo tuindeuren verkrijgbaar. U kunt ze in beide gevallen nog naar eigen smaak aflakken.

Rechte en ronde tuindeuren van CanDo

Bij ons kunt u terecht voor rechte en ronde tuindeuren van CanDo. De ronde variant is overigens niet helemaal rond, maar heeft een fraaie, afgeronde bovenkant. Deze variant is goed te plaatsen in schuttingen en andere tuinafrasteringen waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van deurkozijnen. Voor de rechte CanDo tuindeuren geldt dit uiteraard ook, maar deze lenen zich beter om geplaatst te worden in een kozijn.

Overigens vindt u bij ons ook hardhouten buitendeurkozijnen van deze fabrikant. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe schutting in de tuin wilt plaatsen, heeft u op die manier ook direct een kant-en-klare oplossing voor het later plaatsen van een tuindeur. Alle buitendeuren van CanDo zijn uiteraard eenvoudig te plaatsen dankzij de uitstekende kwaliteit, kunt u er langdurig van genieten!

Een nieuwe tuindeur van CanDo kopen bij Deurenexpress

Voordelig een nieuwe tuindeur van CanDo kopen bij Deurenexpress? Dat is een goede keuze, want u kunt bij ons altijd rekenen op vele voordelen! Zo zorgen wij er in de eerste plaats voor dat u altijd de scherpste prijzen betaalt voor deze en andere deuren van dit merk zoals binnendeuren en alle andere soorten deuren die u wilt bestellen. Daarbij kunt u ook altijd rekenen op een snelle levering. En plaatst u een bestelling boven € 750? Dan nemen we de verzendkosten voor onze rekening. Kortom, wilt u een nieuwe tuindeur van CanDo kopen, dan bent u bij Deurenexpress altijd aan het juiste adres!

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel