Bekijk hier ons aanbod plafondplaten


De plafondplaten van De Deurexpress zijn 120 x 60 cm of 260 x 60 cm en zijn geschikt voor het afwerken van woningen en andere ruimtes. De platen zijn eenvoudig te bevestigen met spijkers, schroeven, of nietjes. Wilt u uw plafon snel en eenvoudig bekleden? De plafondplaten van ons bedrijf zijn de ideale oplossing!

Bij ons kunt u snel en eenvoudig plafondplaten kopen. Ook andere benodigdheden zoals plafondlijsten- en plinten maken deel uit van ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan plafondlijsten van 260 cm, hollijsten en kniklijsten. Wij bieden u betalingsmogelijkheden met Ideal, Mastercard, overmaken per bankrekening, of betaling bij aflevering (contant of Pin). Ons bedrijf beoogt om de platen binnen zeven werkdagen wij u af te leveren. Wij hebben een eigen bezorgservice zodat de product netjes en veilig bij u worden afgeleverd. Ook profiteert u van onze gunstige prijzen en goede communicatie. Mocht u achteraf nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Wilt u een plafondplaten kopen maar heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de montage? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 46192523 of stuur een e-mail naar info@deurenexpress.com. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Sorteer op

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel