Bekijk hier ons aanbod togen


Wilt u een mooie toog kopen? Wij hebben diverse onderdelen voor togen in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan decoratieblokken, lijsten, verbredingssets en vloerblokken. Met onze togen kunt u muuropeningen op een prachtige manier afwerken. Zo maakt u van een kale wandopening een sfeervolle doorgang.

De Deurenexpress is een officiële dealer van CanDo. Wij verkopen bijvoorbeeld de toog Livorno en de toog Roma. De toog Livorno is een moderne strakke toog die past in een eigentijds interieur. De toog is direct af te lakken in de gewenste kleur. De andere toog die wij in ons assortiment hebben is de Roma toog: deze toog heeft een klassiekere uitstraling en is naar inzicht te verfraaien, bijvoorbeeld met vloerblokken, decoratieblokken en –lijsten. U ontvangt één jaar garantie op de door ons geleverde togen.

Wanneer u een toog koopt beogen wij om het materiaal binnen zeven werkdagen bij u op locatie af te leveren. Hiervoor hebben wij onze eigen bezorg service zodat uw materialen netjes worden afgeleverd.

Wij leveren togen aan bedrijven, ZZP’ers, en particulieren.

Wilt u een toog kopen maar heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de montage? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 46192523 of stuur een e-mail naar info@deurenexpress.com. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

DEURENEXPRESS.COM

  Binnen 5 tot 8 werkdagen een nieuwe deur in huis!

  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

© 2014 - 2020 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel