Bekijk hier ons aanbod lambriseringen


De lambrisering van De Deurenexpress geeft uw interieur een rijke uitstraling. U kunt de materialen in iedere gewenste kleur schilderen. Wij leveren ook bijpassende plinten en lijsten. Alle materialen zijn eenvoudig te monteren.

De Deurenexpress levert onder andere lambriseringen van CanDo en SKANTRAE , zo hebben wij de lambrisering van het type Kiel in ons assortiment. Deze houten lambrisering is afgewerkt met witte grondwerf en daardoor direct af te lakken. De hoogte is maximaal 100 cm inclusief de plint en toplijst. De breedte exclusief paspaneel is 232,5 cm en inclusief paspaneel 274 cm. U kunt de lambrisering combineren met diverse accessoires bijvoorbeeld met toplijsten, binnen- en buitenhoeken. Deze accessoires maken de lambrisering helemaal af. Wij verkopen zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Voor bedrijven is het mogelijk om een bedrijfsaccount aan te laten maken. Met een bedrijfsaccount kunt u profiteren van gunstige prijsafspraken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

VOOR SKANTRAE IS ER EEN REKENHULP OM TE KUNNEN BEREKENEN OM HOEVEEL EN WAT EN WELKE U KUNT BESTELLEN

ZIE WWW.SKANTRAE.COM     LAMBRISERING REKENTOOL

 

Wilt u een lambrisering kopen maar heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de montage? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 46192523 of stuur een e-mail naar info@deurenexpress.com. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Sorteer op

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2022 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel