CanDo buitendeuren - bekijk hier ons assortiment Buitendeuren


Bij De Deurenexpress kunt u eenvoudig en online een mooie buitendeur kopen. U vindt in onze webwinkel deuren van onder meer CanDo en 2 Adore; in de werkplaats kunnen we de deuren geheel aanpassen naar uw wensen. We kunnen de deuren bijvoorbeeld smaller of korter maken, en voorzien van diverse deuraccessoires. Door deze mogelijkheden maken de deuren van ons bedrijf het plaatje van uw interieur helemaal af.

Ons bedrijf levert verschillende deuraccessoires waaronder een tochtval dorpel, slotgat, briefplaatfrezing, en driepuntsluitingen. De voordelen van een in gefreesde dorpel zijn het tochtvrij houden van uw woning op een onzichtbare manier (dit in tegenstelling tot een tochtstrip). Alle deuraccessoires kunnen in onze werkplaats gemonteerd worden.

Het is daarnaast mogelijk om uw deur korter of smaller te laten maken. Het is zelfs mogelijk om een deur geheel op maat te vervaardigen, wanneer de deuropening een afwijkende maat heeft. Wij verzoeken om hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen.

De Deurenexpress kan de deuropening ook voor u opmeten en de deur voor u afhangen. Deze dienst leveren we alleen in straal van vijftig kilometer om Ureterp. Hiervoor berekenen wij een prijs op maat.

Wilt u een buitendeur kopen maar heeft u nog vragen over bijvoorbeeld deuraccessoires? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 46192523 of stuur een e-mail naar info@deurenexpress.com. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

DEURENEXPRESS.COM


  Gratis verzending bij besteding vanaf € 750,-

  Dealer van CanDo, Skantrae, Austria, Svedex

© 2014 - 2023 Deurenexpress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel